real estate rethymno
      greek rethymno english rethymno deutch rethymno  
 
ακίνητα ρέθυμνο
 
Δάνεια ρέθυμνο
 
Ασφάλεια ρέθυμνο

αγορά ακινήτου ρέθυμνο


ενοικίαση ρέθυμνο


 
κτηματομεσητικό ρέθυμνο
κτηματομεσητικό ρέθυμνο
 

Παμπόροβο Βουλγαρίας - χιονοδρομικό κέντρο με ski και spa

 


Το θέρετρο Παμπόροβο σύνθετο είναι τοποθετημένο στην καρδιά των βουνών Ροδόπη, 260 χλμ από τη Σόφια, 85 χλμ νότια Πλoβδιβ και 15 χλμ από Σμολυαν. Το θέρετρο είναι γνωστό ως ένα από τα πιό ηλιόλουστα θέρετρα βουνών στη Βουλγαρία. Μια ημέρα στις κλίσεις Παμπόροβο είναι επαρκής για να λάβει όμορφο ηλιόλουστο έναν suntan. Οι ηλιόλουστες ημέρες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους είναι περισσότερο από 240. Η σημαντική επιρροή του Αιγαίου πελάγους εμφανίζεται εδώ και οι να κάνει σκι ενάρξεις εποχής από μέσα Δεκεμβρίου μέχρι μέσα Απριλίου. Η μέση θερμοκρασία αέρα είναι 8,5°С και το πάχος του χιονιού είναι 140 - 150 εκατ., τα οποία κρατούν περισσότερο από 150 ημέρες ετησίως. Το ύψος του θερέτρου είναι 1 650 μ, δεδομένου ότι η υψηλότερη αιχμή είναι «Σνεξανκα» - 1 926 μ. Γιατί Παμπόροβο δεν είναι χαρακτηριστικές απότομες αλλαγές στον καιρό ή τη χιονοστιβάδα.

Το θέρετρο Παμπόροβο σύνθετο καθιερώθηκε το 1933. Το όνομά του προέρχεται από την αρχαία λέξη «Παμπορ» που σημαίνει το τροχόσπιτο. Σύμφωνα με το μύθο τα εμπορικά τροχόσπιτα από Belomorieto στη νοτιοδυτική Θράκη έχουν διασχίσει το Παμπόροβο. Εγγενής γαιοκτήμονας που έχτισε τα καταφύγια για τη διαχείμαση των τροχόσπιτων που αποκαλούμενος «Παμπορ» και έδαφός του «Παμπόροβο». Αυτό είναι το μόνο θέρετρο βουνών όπου εργασία περασμάτων ανελκυστήρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι τουρίστες μπορούν να επιλέξουν από τον του χωριού τουρισμό, τα γήπεδα αντισφαίρισης, το μπόουλινγκ, την τοξοβολία, υψηλός-βουνών, να κάνουν σκι, το σνόουμπορντ και τα έλκηθρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Η υποδομή του θερέτρου σχεδιάζεται καλά, έχει τα κανονικά λεωφορεία στις γειτονικές πόλεις και τα θέρετρα, τα εστιατόρια που προσφέρουν την παραδοσιακή βουλγαρική κουζίνα, τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού, το εστιατόριο πιτσών, τους καφέδες, τους φραγμούς, τα discos, τους σαφείς, φραγμούς πρόχειρων φαγητών και τα καταστήματα.

Στον τομέα του θερέτρου είναι τακτοποιήσεις "Στουκιτε" θερέτρων, εθνογραφικό σύνθετο μοναστήρι "Σηιροκα Λακα", "Προγλεδ", "Μομψηιλοβτσι", "Γελα", "Βαψηκοβσκι", λουτρά Narechenskite και λίμνες "Σμολυαν".

Το Παμπόροβο έχει τις πολλές και ποικίλες κλίσεις σκι του διαφορετικών μήκους και του βαθμού δυσκολίας. Το περισσότερο σκι τρέχει την έναρξη από τη τοπ επιλογή "Σνεξανκα" και το τοποθετημένο ύψος των μέτρων του 1926 σε 1450 μέτρα. Μέρος τους αρχίζει από τον τηλεοπτικό πύργο και φθαμένος στο κέντρο θερέτρου και στις λίμνες Σμολυαν. Το συνολικό μήκος των κλίσεων σκι είναι 19 χλμ. Η ικανότητα ανελκυστήρων είναι περίπου 7000 άνθρωποι ανά ώρα. Για τον αρχάριο οι σκιέρ και οι σπουδαστές έχουν χτίσει διάφορες πράσινες κλίσεις, αλλά για τους προηγμένους σκιέρ είναι διάφορες πολύ απότομες μαύρες κλίσεις. Για τους εραστές ανώμαλων να κάνουν σκι και Βιατηλον υπάρχουν κατάλληλες κλίσεις γύρω από το μέγιστους "Σνεξανκα" και αθλητικό το πυροβολισμό στη λίμνη φραγμάτων περιοχής.

Ψάχνετε για ακίνητο; Χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με ακίνητη περιουσία; Επιχειρηματικές ευκαιρίες; Επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Στοιχεία ακινήτου
   
Σας ενδιαφέρει η
   
Είδος ακινήτου
   
Κατάσταση ακινήτου
   
Πόλη ακινήτου
   
Περιοχή ακινήτου
   
Τετραγωνικά(m2)
   
   
Στοιχεία επικοινωνίας
   
Ονοματεπώνυμο*
   
Τηλέφωνα επικοινωνίας*
   
Ώρες επικοινωνίας
   
Email*
   
   
(*) Υποχρεωτικά πεδία

Facebook Link Εισάγετε τον κωδικό του ακινήτου που ενδιαφέρεστε. Παράδειγμα "Κωδ. 188"
 
real estate rethymno


© 2009 ΕΡΜΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ K. Γιαμπουδάκη 51 Ρέθυμνο Τηλ: (+30) 2831035501 Fax: (+30) 2831035502, E-mail: info@ermisrealestate.gr

Ελλάδα-Ελληνικά νησιά-Κρήτη-Μύκονος-Πάρος-Αντίπαρος-Νάξος-Σύρος-Κεφαλονιά-Λευκάδα-Κέρκυρα-Κέα-Καρπάθος-Ρόδος-Χαλκιδική-Παρνασσός
Κύπρος-Βουλγαρία-Μπάνσκο-Κροατία
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες