real estate rethymno
      greek rethymno english rethymno deutch rethymno  
 
ακίνητα ρέθυμνο
 
Δάνεια ρέθυμνο
 
Ασφάλεια ρέθυμνο

αγορά ακινήτου ρέθυμνο


ενοικίαση ρέθυμνο


 
κτηματομεσητικό ρέθυμνο
κτηματομεσητικό ρέθυμνο
 

Μπάνσκο Βουλγαρίας - χιονοδρομικό κέντρο με Golf, ski και spa

 


 

 

 

 

 

Για διακοπές σε χαμηλές τιμές στο Μπάνσκο, στείλτε μήνυμα εδώ!

Το Μπάνσκο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, στους λόφους ενός από τα ομορφότερα βουλγαρικά βουνά - το Πίριν. Το θέρετρο αποτελεί έναν αγαπημένο τόπο προορισμού επισκεπτών από την Βουλγαρία αλλά και το εξωτερικό. Προσφέροντας ποικίλες ευκαιρίες αναψυχής και ψυχαγωγίας , το Μπάνσκο είναι ελκυστικό κάθε εποχή. Για τους σκοπούς του θερινού τουρισμού μέσα στο Εθνικό Πάρκο Πίριν αναπτύχθηκαν 13 κύριες και 17 εναλλακτικές διαδρομές. Η αναρρίχηση σε βράχο επιτρέπεται σε έξι θέσεις. Στην κρυφή του βουνού , οκτώ καταλύματα και πέντε καταφύγια υποδέχονται τουρίστες το καλοκαίρι.

Τον χειμώνα το Μπάνσκο είναι ένα από τα αγαπημένα θέρετρα σκι για τους σκιέρ και τους snowboarders. Η μέση θερμοκρασία τον Ιανουάριο κυμαίνεται μεταξύ 1 – 9 βαθμούς στην πόλη και στο βουνό μεταξύ 0 - -16 βαθμούς. Το βάθος χιονιού φθάνει τα 2 μέτρα, καθορίζοντας την διάρκεια της χειμερινής περιόδου σκι – από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο – Μάϊο.

Καταπληκτικοί φυσικοί σχηματισμοί είναι το “ Koncheto”, το τσίρκο “Banki Suhodol” με ένα από τα ελάχιστα πολικά καταλύματα στην Βουλγαρία, σπηλαια “Banderitsa” και “Kazana” – ένα από τα μεγαλύτερα σε βάθος στην χώρα, φυσική επιφύλαξη “Ulen” κρυσταλλικές λίμνες – περισσότερες από εκατό σε αριθμό.

Το Μπάνσκο συνδυάζει με το δικό του τρόπο την αρχαία ιστορία με το σύγχρονο παρόν του. Οι πλακόστρωτοι δρόμοι διαχωρίζουν τα μοντέρνα ξενοδοχειακά συγκροτήματα από τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια προστατευμένα πίσω από τις διπλές πόρτες. Οι επισκέπτες της πόλης έρχοναι σε επαφή με την αυθεντική Βουλγαρική λαογραφία τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές αξίες, χαρακτηριστικό της περιοχής. Μπορούν να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις και το κόκκινο ώριμο κρασί. Η περιοχή προσφέρει δυνατότητες χειμερινού και θερινού τουρισμού στο βουνό, και τουρισμό για spa. Ο θερινός τουρισμός είναι ένας σπάνιος συνδυασμός τοπίου , κλίματος, ιαματικών νερών σε σχέση με την Εθνική Βουλγαρική ατμόσφαιρα αναγέννησης της πόλης. Είναι ένας μοναδικός πλούτος από τα βουνά και τα δάση.

Τουρισμός σκί.
Το Μπάνσκο αποκαλεί επίσης μαργαριτάρι του Βουλγαρικού τουρισμού. Είναι το νεώτερο και το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο βουλγαρικό χειμερινό θέρετρο. Το διάσημο θέρετρο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό άριστων συνθηκών χειμερινού αθλητισμού με την βουλγαρική παράδοση τα έθιμα και την πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της περιοχής. Το Μπάνσκο προσφέρει πολλά ξενοδοχεία , μεγάλες και μικρές παραδοσιακές ταβέρνες και όλα αυτά συνδυασμένα με τον καλύτερο τρόπο με την ευχάριστη φύση του βουνού Πίριν. Το Μπάνσκο δεν είναι μόνο ένα όμορφο τοπίο αλλά αποτελεί και ένα άθικτο μέρος του Βουλγαρικού πνεύματος. Το Μπάνσκο αποτελεί ένα χειμερινό θέρετρο εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες πίστες σκί και εξοπλισμού snowboard. 65χλμ επαγγελματικών διαδρομών σκι είναι διαθέσιμα στους σκιέρ και στους snowboarders. Παρόλη την αλπική φύση του Πίριν , υπάρχουν εκπληκτικές πίστες ποικίλης – από εύκολη για αρχάριους σε δύσκολη για επαγγελματίες σκιέρ. Οι δύο κύριες περιοχές σκι του Μπάνσκο – « Chalin Valog»(1100 – 1600μ) και « Shiligarnika» (1700 – 2500μ) βρίσκονται ακριβώς πάνω από την πόλη και υπάρχουν λεωφορεία αλλά και εγκαταστάσεις lift. Υπάρχουν ξεχωριστές πίστες για το σκι slalom και giant slalom στην περιοχή της « Shiligarnika» .

Ψάχνετε για ακίνητο; Χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με ακίνητη περιουσία; Επιχειρηματικές ευκαιρίες; Επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Στοιχεία ακινήτου
   
Σας ενδιαφέρει η
   
Είδος ακινήτου
   
Κατάσταση ακινήτου
   
Πόλη ακινήτου
   
Περιοχή ακινήτου
   
Τετραγωνικά(m2)
   
   
Στοιχεία επικοινωνίας
   
Ονοματεπώνυμο*
   
Τηλέφωνα επικοινωνίας*
   
Ώρες επικοινωνίας
   
Email*
   
   
(*) Υποχρεωτικά πεδία

Facebook Link 



Εισάγετε τον κωδικό του ακινήτου που ενδιαφέρεστε. Παράδειγμα "Κωδ. 188"
 
real estate rethymno


© 2009 ΕΡΜΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ K. Γιαμπουδάκη 51 Ρέθυμνο Τηλ: (+30) 2831035501 Fax: (+30) 2831035502, E-mail: info@ermisrealestate.gr

Ελλάδα-Ελληνικά νησιά-Κρήτη-Μύκονος-Πάρος-Αντίπαρος-Νάξος-Σύρος-Κεφαλονιά-Λευκάδα-Κέρκυρα-Κέα-Καρπάθος-Ρόδος-Χαλκιδική-Παρνασσός
Κύπρος-Βουλγαρία-Μπάνσκο-Κροατία
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες