real estate rethymno
      greek rethymno english rethymno deutch rethymno  
 
ακίνητα ρέθυμνο
 
Δάνεια ρέθυμνο
 
Ασφάλεια ρέθυμνο

αγορά ακινήτου ρέθυμνο


ενοικίαση ρέθυμνο


 
κτηματομεσητικό ρέθυμνο
κτηματομεσητικό ρέθυμνο
 

Επιπλωμένα διαμερίσματα στην Ροδό, Δωδεκανήσων, Ελλάδα
Kod. ex


Τοποθεσία
: Ροδός, Δωδεκανήσα
Εμβαδό Κτίσματος: 500,00τ.μ.
Κατάσταση: νέο
Αριθμός Δωματίων:  5 υπερπολυτελείς σουίτες 
Κοιν. Χώροι : Διαθέτει reception, κουζίνα και τραπεζαρία και κήπους.

Ενοικιαση:  6.000€
Τιμή: 1.500.000€ 

 


BOUTIQUE HOTEL στην Ρόδο

Το ακριβό στολίδι της Ρόδου, είναι η Μεσαιωνική Πόλη. Η πόλη των Ιπποτών, αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του νησιού και είναι μοναδική στο είδος της σε όλο τον κόσμο. Σώζεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και κατοικείται ως τις μέρες μας (εντός των τειχών της ζουν περίπου 6000 άνθρωποι!). Έχει χαρακτηριστεί δε ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και προστατεύεται από την UNESCO.

Είναι κτισμένη στη θέση της αρχαίας πόλης και τη σημερινή μορφή της την απέκτησε τον 14ο αιώνα από το Τάγμα των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη. Η πόλη είχε εσωτερική ακρόπολη, το γνωστό Καστέλο, μέσα στην οποία βρίσκονταν τα κτίρια των Ιπποτών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το επιβλητικό Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Νοσοκομείο των Ιπποτών, η λεωφόρος των Ιπποτών, όπου κατά μήκος των δύο πλευρών της είναι κτισμένες οι οικίες των Ιπποτών και οι οποίες είναι χωρισμένες ανάλογα με το Τάγμα στο οποίο ανήκαν οι επικεφαλής τους. Ακόμα και σήμερα στις εισόδους τους σώζονται τα οικόσημα.

Μέσα στην Μεσαιωνική Πόλη σε ένα παλαιό διατηρητέο κτίσμα, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως με παραδοσιακά υλικά και με πιστή τήρησητης μορφής και του ύφους της Παλαιάς Πόλης, διαμορφώθηκε ο χώρος ως BOUTIQUE HOTEL, συνολικής επιφάνειας περίπου 500μ2, αναπτυγμένης σε δύο ορόφους, έχοντας πέντε υπερπολυτελείς και άνετες σουίτες , κοινόχρηστους χώρους, reception, κουζίνα και τραπεζαρία και έναν υπέροχα διαμορφωμένο αύλειο χώρο επιφανείας περίπου 60μ2. Οι σουίτες, έχουν διαταχθεί μία στο ισόγειο και τέσσερις στον Α’ όροφο και αποτελούνται από άνετο και ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα και λουτρό.

Στην ανακατασκευή του κτιρίου τηρήθηκαν με μεγάλη προσοχή όλα τα δομικά στοιχεία του αρχικού κτίσματος και συγκεκριμένα εμφανείς πετρόχτιστοι τοίχοι, επιμελώς αρμολογημένοι, ξύλινα κουφώματα στο ύφος των αρχικών, ξύλινα δάπεδα και σκάλες, τζάκια κ.τ.λ.

Το κτίριο διαθέτει όλες τις αναγκαίες υποδομές ισχυρών και ασθενών ηλεκτρικών ρευμάτων, πλήρεις υδραυλικές εγκαταστάσεις, θέρμανση και κλιματισμό.

 

Ψάχνετε για ακίνητο; Χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με ακίνητη περιουσία; Επιχειρηματικές ευκαιρίες; Επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Στοιχεία ακινήτου
   
Σας ενδιαφέρει η
   
Είδος ακινήτου
   
Κατάσταση ακινήτου
   
Πόλη ακινήτου
   
Περιοχή ακινήτου
   
Τετραγωνικά(m2)
   
   
Στοιχεία επικοινωνίας
   
Ονοματεπώνυμο*
   
Τηλέφωνα επικοινωνίας*
   
Ώρες επικοινωνίας
   
Email*
   
   
(*) Υποχρεωτικά πεδία

Facebook Link Εισάγετε τον κωδικό του ακινήτου που ενδιαφέρεστε. Παράδειγμα "Κωδ. 188"
 
real estate rethymno


© 2009 ΕΡΜΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ K. Γιαμπουδάκη 51 Ρέθυμνο Τηλ: (+30) 2831035501 Fax: (+30) 2831035502, E-mail: info@ermisrealestate.gr

Ελλάδα-Ελληνικά νησιά-Κρήτη-Μύκονος-Πάρος-Αντίπαρος-Νάξος-Σύρος-Κεφαλονιά-Λευκάδα-Κέρκυρα-Κέα-Καρπάθος-Ρόδος-Χαλκιδική-Παρνασσός
Κύπρος-Βουλγαρία-Μπάνσκο-Κροατία
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες